Apex Legends Knowledge Test Answer 2020

Apex Legends Knowledge Test Answer 2020


Question #1.
How long did Apex Legends take to come out?

Option:-

1 week after announcement
1 month after announcement
3 months after announcement
Same day as announcement
Answer: 1 week after announcement


Question #2

What’s the name of this Apex Legends Hero?




Option:-

Isha
Bangalore
Reinme
Melissa

Answer: Isha



Question #3 – Gibraltar has 3 abilities. Gun Shield, Dome of Protection and…?
Option:-

Defensive Bombardment
Defensive Gate
Defensive Entrapment
Defensive Energy
Answer: Defensive Bombardment

Question #4 – What’s the name of the company behind Apex Legends?
Option:-

Lucas Arts
Respawn Entertainment
Epic Studios
Mercy Entertainment
Answer: Respawn Entertainment


Question #5 – Apex Legends became the most streamed title on Twitch, leaving behind which other popular title?
Option:-

Overwatch
Hearthstone
Fortnite
Minecraft

Answer: Fortnite
Question #6 – How many heroes did Apex Legends originally launch with?
Option:-

2
5
8
10

Answer: 8

Question #7 – What are Apex Legends’ version of lootboxes called?
Option:-

Practice Packs
Loot Packs
Reward Packs
Apex Packs


Answer: Apex Packs

Question #8 – What game universe does Apex Legends occur in?
Option:-

Titanfall
Overwatch
Undertale
Rainbow Six

Answer: Titanfall


Question #9 – Up to what number of players are allowed inside a match?
Option:-

Up to 50 players
Up to 60 players
Up to 70 players
Up to 100 players

Answer: Up to 60 players


Question #10 – Wattson is one of the newest legends to arrive to Apex Legends, which of this abilities does she have?
Option:-

Spark of Genius
Dumbfounded
Sparkles
Sunshine

Answer:Spark of Genius

Question #11 – Which of the following statements is true?
Option:-

Apex Legends has been banned as an eSport
Very few people registered for Apex Legends when it launched
Apex Legends has a season pass
There’s no female characters in Apex Legends

Answer: Apex Legends has been banned as an eSport


Question #12 – What’s the name of this Apex Legends Hero?
Option:-

Chakra
Lifeline
Metra
Leks

Answer: Chakra

Question #13 – Heirloom Packs are the extremely rare items found in Apex Packs, how likely are you to get one when opening a pack?
Option:-

1 in 5 chance
1 in 10 chance
1 in 500 chance
Only developers have them

Answer: 1 in 500 chance


Question #14 – What’s the name of this Apex Legends Hero?

Option:-

Mark
Chairman
Rolento
Bloodhound


Answer: Rolento


Question #15 – What company served as the publisher of Apex Legends?
Option:-

Akklaim
Neo Geo
Maxis
Electronic Arts

Answer: Electronic Arts

Question #16 – How many people make up a team in Apex Legends?

Option:-

3
5
7
10

Answer: 3

Question #17 – This hero is one of the fan favorites, what’s its name?

Option:-

Roco
Pathfinder
Keem
Nuse

Answer: Pathfinder


Question #18 – Wraith has some of the most powerful abilities in the game. What’s the name of her ultimate?
Option:-

Dimensional Rift
Sunshine Leak
Bit Compound
Neverend

Answer: Dimensional Rift

Question #19 – Caustic was a scientist before fighting in the arena. What’s his name?
Option:-

David Jerme
Ryan Vleet
Alexander Nox
Kevin Poli

Answer: Alexander Nox


Question #20 – What’s the name of the currency used in Apex Legends?
Option:-

Apex Loot
Cashpex
Skrill for Apex
Apex Coins

Answer: Apex Coins

Thanks for watch 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*